Cart

Retourneren

Constateert u een fout in de levering van uw bestelling wat door Balla Sports is veroorzaakt dan kunt u dit melden. Dit kan door middel van te reageren per email op info@ballasports.nl of te bellen naar telefoon nummer +31786451141. Vervolgens zullen wij direct het alternatieve product aan u versturen en de foutieve zending / het foutieve product kosteloos bij u laten afhalen door de DHL.

Heeft u een andere reden en wilt u de levering van uw bestelling aan ons retourneren?

Volgt u hiervoor de onderstaande procedure.

 

Retour procedure:

Zonder retour formulier kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen. U kunt het retour formulier uitprinten zie Retour formulier.

U kunt de gekochte artikelen binnen 10 dagen na ontvangst, ongebruikt en origineel verpakt aan ons terugsturen.

U kunt de gekochte artikelen omruilen voor een andere maat door dit aan te geven op de pakbon. Na ontvangst van uw retour zullen wij het nieuwe artikel zo snel mogelijk opsturen. Als u er voor kiest om het geld terug te laten storten zal na ontvangst van uw retourzending de betaling binnen enkele werkdagen op uw bankrekening worden terug gestort.

Mocht u nog vragen hebben omtrent u retour, dan kunt u contact opnemen:

 

Balla Sports

Van den Broek-erf 296

3315 SN Dordrecht

Info@BallaSports.nl

+31 78 645 11 41

U hoeft het pakketje niet te frankeren.

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit houdt in dat Balla Sports niet aansprakelijk is voor het zoekraken of voor beschadiging van retour gestuurde artikelen.

Kosten van uw retour zending:

De kosten van uw retour zending zijn voor rekening van de kopende partij. De reden dat wij dit doen is om de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Als er daarna een product weer naar u verstuurd dient te worden zullen hier geen kosten van in rekening worden gebracht. Zo kunnen wij de verzendkosten zo laag mogelijk voor u houden.