Welkom bij Balla Sports - Voor al uw sportballen en sportartikelen

Cart

Over ons

Balla Sports is gevestigd in Dordrecht en staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, professionaliteit en hoge servicegraad. De naam Balla Sports is afkomstig van het Italiaanse word “Palla” wat Bal betekend. Hiervan is “Balla” gemaakt wat dus een combinatie is van “Palla” en “Bal” wat natuurlijk spreekt voor zich.

Balla Sports  kunt u via de website en op aanvraag een breed assortiment van sportballen aanbieden en verschillende sportartikelen. Wij kunnen u helpen en adviseren om een juiste keuze te maken voor een goede bal in de sporten Basketbal, Voetbal, Handbal en Volleybal.

Kent u het probleem of u wel de juiste maat sport bal heeft? Of dat het gewicht wel past bij het niveau van sport dat u beoefent?

Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor uw team of vereniging een eigen ontwerp bal te laten maken. Houd u hierbij rekening met een minimale afname van 25 stuks. Wij helpen u geheel met het ontwerp, productie en leveren. Wij doen ons best de levering binnen 4 weken naar u te kunnen versturen op moment van definitief akkoord van design.

De levertijd van de standaard producten kunnen wij binnen enkele dagen naar u verzenden.

Balla Sports  staat in contact met vele verschillende bedrijven en mensen en kan hierdoor antwoorden geven op vele vragen.

Voor eventuele vragen kunt u ten alle tijden contact zoeken via email adres info@ballasports.nl of telefonisch +31 78 645 11 41

Wij horen graag snel van u!