Cart

Eigen Ontwerp

<<
>>

Altijd al uw eigen bal willen ontwerpen voor uw vereniging of bedrijf?

Balla Sports kan dat samen met u helemaal regelen. U heeft bij ons verschillende mogelijkheden om uw eigen bal bij ons te creëren. Wij kunnen u volledig helpen en adviseren en nemen u mee in het proces. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van goede kwaliteitsballen.

Een eigen design bal is erg populair en zowel voor consumenten als zakelijk beschikbaar. Van promotie ballen voor uw vereniging of bedrijf tot aan internationale wedstrijd ballen.

De voorkeur gaat uit naar een minimale afname van 50 stuks ballen wat het meest voordeligst is maar wij hebben alle begrip dat u ook per stuk wilt kunnen bestellen. Ook per stuk is het mogelijk om een eigen design bal te maken.

Heeft u speciale voorkeuren of wensen? Laat het ons weten en wij zullen u van dienst zijn.

Zie onderstaande verschillende ontwerpen die speciaal gemaakt zijn:

Quïnli design handbal

Infay design handbal

hv MOK handbal

Aruban Soccer Academy voor onder 5, 7 en 9 jaar

Aruban Soccer Academy voor onder 11 en 13 jaar

ReVision Productions | Live televisieregistraties en studioprogramma’s

FC Dordrecht Amateurs

Rio Star design voor D en C jeugd

Balla Sports Francesco senioren

Balla Sports design

The Hawks honk en softbal vereniging

sv Bolnes Ridderkerk

sv Bolnes Pupil van de Week 

pupil vd week zwaluwen

VV Zwaluwen Vlaardingen “Pupil van de Week”

sc emma voetbal

sc Emma Dordrecht Eigen design

2-img-20161023-wa0026

Aruba Soccer Academy

Aruba Soccer Academy *Nieuw*

vv Smitshoek Barendrecht

vv Smitshoek met Sponsor Remax

Voetbalschool MBZ mini skills bal

vv Melissant Club Design

Bedrijf Kupu Kupu HR-projecten, -advies & Coaching

Bedrijf DFDS – vv Zwaluwen

3D film voetbal design vv Eenrum 100 jarig bestaan

VV Eenrum / voetbalvereniging Eenrum bestaat op 1 april 2018 100 jaar. Special custom made design voetbal.Vv Eenrum is een op 1 april 1918 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Eenrum, provincie Groningen, Nederland.De thuiswedstrijden worden op het "Sportpark Eenrum" gespeeld. Het tenue bestaat uit een rood shirt met zwarte broek en zwart met rood gestreepte sokken.In het seizoen 2017/18 spelen er vier seniorenteams bij de mannen en negen jeugdteams (waaronder twee meisjesteams) onder eigen vlag in competitieverband.De vrouwen spelen samen met die van de naburige club VV Kloosterburen in samengestelde teams (ST) onder de naam ST EKC (Eenrum Kloosterburen Combinatie). In het seizoen 2014/15 behaalde het eerste vrouwenteam van deze combinatie het klassekampioenschap in 3G en sindsdien speelt dit team in de Tweede klasse.

Geplaatst door Balla Sports op Donderdag 22 maart 2018

vv Eenrum 100 jarig jubileum

Bimbola Kinderopvang

De productie van de voetballen voor Kinderopvang Bimbola zijn in volle gang!Over Kinderopvang Bimbola:Het leukste dat je kunt worden is jezelf Al meer dan 40 jaar biedt Kinderopvang Bimbola een prettige omgeving waarin kinderen een tweede thuis vinden als hun ouder(s) of verzorger(s) met werk of studie bezig zijn.De goed bereikbare vestigingen in en om Rotterdam werken samen met organisaties en voorzieningen in de omgeving. Bijvoorbeeld met kindermuseum Villa Zebra. Ook werken we samen met Jay's Place voor ons aanbod van muziek, dans en zanglessen. Het Bimbola Sportteam verzorgt op elke locatie sportactiviteiten. Niet alleen op de BSO, maar ook op onze kinderdagverblijven (peutergym) en op de tussenschoolse opvang (PauzeSport). Het kunstteam van Bimbola; Bimbola's Atelier verzorgt creatieve activiteiten en Pauzekunst op de tussenschoolse opvang.

Geplaatst door Balla Sports op Donderdag 18 mei 2017

Kinderopvang Bimbola uit Rotterdam

Doda Galáctico 1.0

Coming soon: de Doda Galáctico 1.0 wedstrijdbal. In variatie jeugd en senior.Meer informatie of een scherpe prijs voor jouw club? Vul het contactformulier in via www.dodasports.nl of bel 0315-323839 en vraag naar Dane Starink.#dodasports #dodagalactico #wedstrijdbal #nieuw #voetbal #football

Geplaatst door DODA sports op Dinsdag 5 december 2017

Doda Sports uit Gaanderen

Handbalvereniging M.O.K

50 jarig jubileum feest 24 juni bij Handbalvereniging M.O.K..Al sinds 19 april 1967 is Minerva Olympia Kombinatie de enige handbalvereniging in Dordrecht. 50 jaar geleden begon het handballen met 3 jeugdteams na een groot schoolhandbalfestijn, de kleedkamers en kantine van AV Parthenon waren tot onze beschikking. Men startte met elfhandbal op gras en wou maar al te graag doorgroeien.Begin jaren ’80 werd er dan eindelijk binnen de gemeente ruimte gemaakt voor een eigen plek voor Handbalvereniging M.O.K. Het werd Dubbeldam, de misschien wel succesvolste jaren volgde daar op de oude velden van vv Dubbeldam. Met 4 jeugdteams en 6 seniorenteams, onder leiding van Peter Brand en Ome Dirk, waren kampioenschappen vaste prik en werd er dan ook veel feestgevierd.De vraag binnen vereniging bleef altijd nog: krijgen we een verhard veld. Na vele weigeringen en daar weer op volgende verzoeken van ons werd na wat getouwtrek dan eindelijk goedkeuring gegeven voor een verhard veld. Onze nieuwe locatie hiervoor moest het Halmaheiraplein worden waar we ook voortaan gebruik konden maken van het zaaltje van het oude Christelijk Lyceum.Van deze locatie maken we nu nog steeds gebruikt, waar het niet dat de oude kantine (die eigenlijk al als tijdelijk was geplaatst) na jaren gebruik werd gesloopt en er een echte kantine er voor in de plaats kwam.Handbalvereniging M.O.K. heeft nu een schitterende eigen design handbal ontworpen met logo van hv M.O.K, Skyline van Dordrecht en een handbal(ster)ler!Deze is vanaf volgende week beschikbaar in maat 0, 1, 2 en maat 3.

Geplaatst door Balla Sports op Zaterdag 24 juni 2017

Handbalvereniging M.O.K uit Dordrecht

Excelsior/Barendrecht speelster in actie met Balla Sports ballen

Super gaaf filmpje van Corina Luijks van Excelsior Barendrecht vrouwen.Corina Luijks momenteel aanvalster bij Excelsior Barendrecht vrouwen toonde eerder haar kunsten bij Anderlecht, Kontich, FC Eindhoven en Lierse SK. Bij Excelsior Barendrecht kwam zij dusver tot 1 doelpunt tegen Alkmaar.Ook is zij actief in de zaal bij Bristol Team.Balla Sports kan met trots laten zien dat zij haar kunsten ook met Balla Sports ballen kan vertonen.Wij wensen haar veel succes met haar carrière!

Geplaatst door Balla Sports op Donderdag 11 januari 2018

Speelster Excelsior/Barendrecht